Adcoin alternatief voor advertentiemarkt

AdCoin

Een groep Nederlandse ondernemers heeft de Adcoin geïntroduceerd. De munt biedt volgens de groep een wereldwijd betalingsalternatief voor de internationale advertentiemarkt.

Met Adcoin moet binnen bestaande netwerken als Google Adsense zorgen voor meer kliks, leads en klanten. De initiatiefnemers leggen uit: “Bijna alle platformen gebruiken nog traditionele betaalmiddelen als credit cards en tradionele valuta om mee af te rekenen. Dat zorgt voor hoge transactiekosten en risico’s, die voor rekening van de adverteerder of uitgever zijn. De advertentiemarkt is internationaal en wij willen met Adcoin een wereldwijde munt introduceren.”

Handel
Er zijn op dit moment twee manier om aan de munt te komen. Je kunt ze zelf nog minen. Op de website GetAdCoin staat uitgebreid uitgelegd hoe je dat doet. Daarnaast kun je ze via een kleine Crypto Exchange aanschaffen. Via GetAdCoin kun je ook de bijbehorende Wallet downloaden. De groep ondernemers heeft inmiddels de aanvraag voor opname in de grotere Exchanges gedaan: “Ze zijn de aanvragen aan het beoordelen.”

In totaal komen er 100 miljoen Adcoin’s in omloop. 70% daarvan is reeds gepremined.
Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*