Adcoin nu via ICO verkrijgbaar

AdCoin

Vorige maand lazen we ineens het bericht dat een aantal Rotterdamse ondernemers de Adcoin lanceerden. Dit werd internationaal zo goed opgepikt, dat men besloot een ICO te organiseren. 

Met Adcoin moet binnen bestaande netwerken als Google Adsense zorgen voor meer kliks, leads en klanten. De initiatiefnemers legden het in het persbericht haarfijn uit: “Bijna alle platformen gebruiken nog traditionele betaalmiddelen als credit cards en tradionele valuta om mee af te rekenen. Dat zorgt voor hoge transactiekosten en risico’s, die voor rekening van de adverteerder of uitgever zijn. De advertentiemarkt is internationaal en wij willen met Adcoin een wereldwijde munt introduceren.”

Ambitieuze roadmap
Inmiddels hebben de ondernemers een aantal nieuwe stappen gezet. Vanaf deze maand is de munt via een ICO verkrijgbaar. Maar ook ligt er een enorm ambitieuze roodmap richting 2020. In dat jaar wil de groep dat 90% van de wereldwijde transacties met online advertenties via Adcoin plaats vindt. Tot die tijd is er een hoop werk te doen. Deze maand nog moet de eerste samenwerking met adverteerders plaats gaan vinden. In oktober wil men mobiele wallets introduceren en in november wil men al uitbreiden naar Spanje.

ICO
De ICO loopt nog vijftien dagen en voor een Adcoin moet 25 dollarcent worden neergeteld. Inmiddels zijn er bijna 900 investeerders die gezamenlijk net twee ton aan dollars hebben ingelegd. Deelnemen aan de ICO kan via de website Getadcoin.com.

Koers

De Adcoin koers is op dit moment nog vrij stabiel, mede ook doordat de coin momenteel alleen wordt aangeboden op Coinmarkets en het aanbod nog vrij laag is. Wel kun je natuurlijk al Adcoin kopen via de officiële site.

adcoin koers tot en met 25 september 2017
Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*