Antshares nu écht Neo

Neo
Neo

Tijdens een grote conferentie in juni op het hoofdkantoor in Beijing kondigde Antshares aan een rebranding in te zetten naar Neo. Vandaag voltooide de Chinese organisatie de herstart met het live gaan van de nieuwe website.

Neo wordt gezien als het Chinese broertje van Ethereum en is de laatste maanden sterk in opkomst. Om internationaal door te kunnen groeien, besloot de organisatie zich om te vormen tot Neo. Neo is China’s eerste open source blockchain project en een smart assets platform. Smart assets zijn een combinatie van slimme contracten uit de blockchain en digitale bezittingen. Neo biedt een slimme manier van registratie, uitgave en circulatie. De nieuwe naam verwijst naar het Grieks en betekent nieuw of jeugdig.

Aandelen
Wie Neo koopt, schaft eigenlijk aandelen in de blockchain aan. Als je ze in je wallet plaatst krijgt dividend in de vorm van GAS. Ook die munt wordt vrij verhandelbaar. Vandaag ging de nieuwe website met het nieuwe logo van de organisatie live. In tegenstelling tot de oude website is deze geheel in het Engels vertaald.

In opkomst
Antshares, en nu dus Neo, is erg in opkomst. Één van de partners in het project is Microsoft en ook de Chinese regering werkt samen met de organisatie. Sinds 1 januari van dit jaar steeg de koers van de munt van 14 dollarcent, naar nu ruim zeven dollar. De marktwaarde bedraagt ruim 350 miljoen dollar. Neo staat van alle munten daarmee op de veertiende plaats.
Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*