Dentacoin moet tandartswereld veranderen

Tandarts

Soms komt er een ICO voorbij waar je wenkbrauwen op zijn minst van gaan fronsen. Dentacoin is zo’n initiatief. Na iets meer research blijkt dat dit Nederlandse initiatief de wereld van de tandarts moet gaan veranderen.

Dentacoin is het eerste blockchain-initiatief voor de tandartswereld en draait op het Ethereum-netwerk. De ontwikkelaars willen dat de patiënt een actievere rol krijgt in zijn eigen zorg. Via het Dentacoin-platform zou tandartszorg een stuk transparanter moeten worden.

Platform
De site is niet helemaal helder, maar als we het goed begrijpen dan wordt er een platform gecreëerd waarbij tandartsen en patiënten bij elkaar worden gebracht. Ze beloven dat tandartszorg hierdoor goedkoper en beter wordt. Deelnemers kunnen Dentacoins verdienen door bijvoorbeeld reviews te schrijven.

Die Dentacoins gaan ook via een ICO in de verkoop, waarmee het team geld ophaalt voor het realiseren van het platform. Er zijn 8 triljoen Dentacoins aangemaakt, waarvan 1% in de presale in de verkoop gaat. Die presale loopt tot en met 24 juli. Voor 1 Ether krijg je 8 miljoen Dentacoin.

 
Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*