Goldman Sachs verwacht snelle daling Bitcoin

Bitocin

Het Amerikaanse Goldman Sachs heeft eind vorige week aan haar klanten laten weten dat zij op korte termijn een daling van de Bitcoin-koers verwacht.

Volgens analist Sheba Jafari is het niet alleen kommer en kwel voor de cryptomunt. De analist verwacht op korte termijn een daling naar maximaal 1.857 dollar. Daarna zou de koers van de munt kunnen stijgen naar een prijs tussen de 3.212 en 3.915 dollar. Als je slim inkoopt, zou je volgens Goldman Sachs dus nog altijd 110% winst op je investering kunnen maken.

Een andere analist, niet verbonden aan de zakenbank, gaf gisteren nog bij CNBC aan te verwachten dat de prijs van de Bitcoin op korte termijn naar 5.000 dollar zou doorstijgen. Waar Ronnie Moas die wijsheid vandaan haalt, is niet helemaal duidelijk. Maar tegelijkertijd geldt dat ook voor de voorspelling van Sheba Jafari.

Recordkoers
De Bitcoin ging vorige maand naar een recordkoers van net boven de 3.000 dollar. Winstneming en onzekerheid over de nabije toekomst van de munt, zorgden ervoor dat de koers daalde naar ongeveer 2.500 dollar nu. Daarmee is de Bitcoin nog altijd veruit de grootste cryptocoin.
Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*