Royal Kingdom Coin moet innovatie bevorderen

Dubai

Het regent momenteel ICO’s. Één van de onbekendere ICO’s is die van Royal Kingdom Enterprises. Zij zetten de Royal Kingdom Coin in de markt. 

De ICO van Royal Kingdom loopt al een tijdje. Sinds 11 juli kon je voor tien dollarcent aan een RKC komen. Die tijd is inmiddels voorbij en een Royal Kingdom Coin kost inmiddels een dollar. Met nog vijf dagen te gaan vond Cryptozine het zinvol om te kijken waarom investeerders kiezen voor deze uit Dubai afkomstige cryptomunt en of deze ICO nu wel of geen succes is.

Royal Kingdom CoinDuurzaam
De Royal Kingdom Coin is een munt die is uitgegeven door Royal Kingdom Enterprises en moet het bedrijf helpen hun projecten te versnellen. Het bedrijf uit Dubai heeft als hoofddoel het “ontwikkelen van producten en services die op een duurzame wijze waarde toevoegen aan de maatschappij. Met sociale en milieu-verantwoordelijkheid. We willen de corporate omgeving duurzaam beïnvloeden met onze technologie, zodat het meer effectief en flexibel wordt voor elke niche in de markt.”

Vier projecten
Royal Kingdom Enterprises heeft daarvoor een viertal projecten ontwikkeld. Venture Kingdom is een exchange platform voor financiële oplossingen. Onder dit platform valt onder andere een betaalkaart. RKE Solutions is de tak voor technologische business to business oplossingen. Tomorrow Exchange is uitwisselingsplatform voor encryptie, waar het bedrijf gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges samen laat komen. De nieuwste loot aan de boom van Royal Kingdom is de eerder genoemde munt.

Versnelling
Die munt is vooral bedoeld om de versnelling van een aantal projecten te financieren. Het bedrijf geeft daarvoor in totaal vijftien miljoen munten uit, waarvan er via de huidige ICO drie miljoen op de markt komen. De prijs loopt op naar mate er meer worden verkocht. Bij het begin van de ICO betaalde je nog tien dollarcent, maar inmiddels bedraagt de prijs bijna een dollar. Overigens lijkt dat een enorme sprong. Maar als we kijken naar het totaal aantal verkochte munten, zijn dat er net iets meer dan tien procent van de voor de ICO beschikbare munten. De aandeelhouders van Royal Kingdom Enterprises ontvangen gezamenlijk twaalf miljoen munten. De ICO duurt tot en met 11 augustus en betalen doe je met Ethereum.

Dividend?
De Whitepaper is er niet helemaal duidelijk over, maar op de roadmap staat aangegeven dat er in januari een “Profit Sharing Payment” komt. Het lijkt er dus op dat Royal Kingdom Enterprises een soort van dividend uit gaat keren, maar hoe en wat wordt nergens helemaal duidelijk.

Voor meer informatie kun je terecht op RoyalKingdomCoin.com, of de de whitepaper doorlezen.
Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*