Stuffgogo: decentraal mobiel eCommerce platform

Mobiel shoppen

In een wereld waarin de smartphone niet meer is weg te denken, is het niet vreemd dat mobiele eCommerce platformen als paddestoelen uit de grond schieten. En er komt er nu ook eentje die het decentraal gaat doen: Stuffgogo.

Stuffgogo is al een tijdje bezig om haar decentrale mobiele eCommerce platform te ontwikkelen, maar het bedrijf wil sneller. Daarom organiseert ze een ICO die geld in het laatje voor de doorontwikkeling moet gaan brengen. Het idee oogt interessant. Stuffgogo wil de tussenpersoon bij het handelen op internet uitschakelen en bouwt daarvoor een online mobiel platform.

StuffgogoDecentraal georganiseerd
Dat mobiele platform werkt net even anders dan veel concurrenten: het is decentraal georganiseerd. Volgens Stuffgogo zijn andere marktplaatsen minder veilig omdat gegevens, vaak persoonlijk, centraal zijn opgeslagen. Dat zou die marktplaatsen een gewild doelwit maken voor hackers. Door het decentraal te organiseren lost Stuffgogo dat probleem naar eigen zeggen op. Naast dat punt wijst het bedrijf op het gemak van mobiele eCommerce platformen: een foto is zo gemaakt en via de app kunnen gebruikers snel en eenvoudig een advertentie aanmaken.

Roadmap
De roadmap ligt wat verder in de toekomst dan bij veel andere ICO’s. De eerste versie van de app moet in het eerste kwartaal van 2018 klaar zijn. De volledige applicatie wordt, als de deadlines worden gehaald, gerealiseerd in het derde kwartaal van datzelfde jaar.

ICO
De ICO van Stuffgogo gaat op zaterdag 12 augustus van start. In totaal heeft het bedrijf 1.000.000.000 tokens aangemaakt. Daarvan gaat de helft in de verkoop. Voor 1 ether krijg je vijfduizend SGG-tokens. Het bedrijf wil minimaal 100.000 ether binnenhalen. Wie tijdens de eerste twee dagen bestelt, krijgt een bonus van twintig procent.

Voor meer informatie kun je terecht op Stuffgogo.com of de Whitepaper lezen.
Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*